• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Evenman

Categorie: Organisatiebureaus

Vlaardingen

Wim Gerritsen

010 - 30 21 444

Omschrijving

Evenementenbureau Evenman is sinds 1987 een gevestigd evenementenbureau in Nederland. We helpen onze klanten bij het bedenken, organiseren en begeleiden van unieke personeelsevenementen, relatie evenementen, congressen en andere bedrijfsevenementen.

Wij willen indruk maken! We verbinden mensen en onze SUPERPOWER is het creëren van een unieke beleving. Een indruk die je de rest van je leven bij je draagt. We willen graag het verschil maken. Daarom staan we op, ademen we, zweten we, lachen we, huilen we en doen we dagelijks ons stinkende best om het verschil te maken.

Je kunt ons evenementenbureau inschakelen voor een klantendag, een personeelsfeest, een bedrijfsweekend, een congres of bijvoorbeeld een jubileumfeest. Welke naam je er ook aan hangt, zodra je een doel hebt om een groep mensen bij elkaar te brengen vinden we het super tof om daar aan bij te dragen met onze SUPERPOWER!

Foto's

evenman-bedrijfsevents-banner

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha