• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Den Haag

Romy de Lizer

0655783603

Omschrijving

Welkom bij ’t Je van het Loket de retro sfeer maker voor iedere gelegenheid.

Met onze twee volledig ingerichte retro foodtrucks zetten wij een authentieke sfeer neer. Onze Peugeot J7 Bus uit 1977  en Constuctam Coral uit 1973 zijn te herkennen aan hun identieke 70’s stijl. Ze zijn gezamenlijk of los van elkaar inzetbaar voor een unieke catering op jouw locatie.

’t Je van het Loket bied een breed scala aan heerlijke, verse en huisgemaakte gerechten.

Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend aanbod of het nu gaat om een ontbijt, lunch, borrel of diner; De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een totale catering beleving, verzorgd tot in de puntjes door 't Je van het Loket.

Van een gezond ontbijt tot een luxe borrel of diner voor een bruiloft, jubileum, opening, bedrijfsfeest, beurs of andere festiviteiten.

Naast ons ruime aanbod op het gebied van (h)eerlijk eten denken wij uiteraard ook graag met u mee over de verdere invulling van het evenement.  Denk hierbij aan aankleding, vermaak of inzet van andere collega foodtrucks met wie wij vaak samenwerken. ndeloos! Wij nemen alle zorgen uit handen zodat andere kunnen genieten.

 

Contactpersoon:         Romy de Lizer

Tel:                             0655783603

E-mail:                        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:                     www.jevanhetloket.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha