• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

IJzeren Man Strandpaviljoen & Landgoed Huize Bergen

Vught

073-6572093

Omschrijving

IJM Strandpaviljoen

Het IJzeren Man Strandpaviljoen, gelegen aan het strand van de IJzeren Man in Vught, is de perfecte locatie voor alle meetings en events. Van klein tot groot. De locatie is zeer geschikt voor zowel kleine gezelschappen van 20 gasten als grote groepen tot zelfs 750 gasten. Een productpresentatie op het strand, uitgebreid diner in één van de mooie zalen, een formele meeting of een compleet evenement aan het water, we staan graag voor jullie klaar. 

Het IJM Strandpaviljoen is in 2015 geheel vernieuwd en hierdoor nóg sfeervoller en veelzijdiger geworden. Een eigen terras, strand en uitzicht over het water maken jouw feest of bijeenkomst uniek. Wat dacht je van een fijne strandwandeling in de pauze, een brainstormsessie met de voeten in het zand of een compleet beach event met teambuilding, lekker eten en borrelen in festival sferen? Samen naar buiten en inspiratie opdoen in een mooie natuurlijke omgeving, het werkt écht! 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha