• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Landal Business Line - Hof van Saksen

Categorie: Locaties

Ruim 85 parken in 9 landen

Koen Zijlstra

088-2059888

Omschrijving

Op zoek naar een inspirerende eventlocatie? Bij Landal Business Line, de zakelijke afdeling van Landal GreenParks, bent u op de juiste plek. Wij verzorgen onvergetelijke events op meer dan 85 locaties. Van samen eten, drinken en feesten tot vergaderen, genieten, ontspannen en overnachten. Van alle gemakken voorzien en dat midden in de natuur. Onze parken zijn hierop ingericht en zorgen voor de ultieme combinatie van zakendoen en een vakantiebeleving. Vakantieresort Hof van Saksen is onderdeel van Landal Business Line. Met een eigen Business Centre, een ongekend veelzijdig culinair aanbod (meerdere restaurants) en een evenemententerrein van 12.000m2 in de prachtige omgeving van Drenthe maakt u van uw zakelijke ontmoetingen onvergetelijke herinneringen.

De kracht van een succesvol event is het 'wij-gevoel'. Dit gevoel ontstaat door in een informele setting samen te vergaderen, te recreëren, te feesten, te eten en drinken en te overnachten. Alles op één locatie en midden in de natuur. Onze nationale en internationale parken zijn ingericht om dit ‘wij-gevoel’ te creëren en hebben van nature een vakantiesetting. Dat maakt ze ideaal als eventlocatie. Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden.

 Kijk voor meer informatie op www.landalbusinessline.nl of https://www.hofvansaksen.nl/resort/zakelijk

Foto's

Business Line Event op Landal Landgoed 't Loo Business Line Event op Landal Landgoed 't Loo Landal Esonstad Hof van Saksen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha