• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Soesterberg

Ellen Warnar

0346-351755

Omschrijving

Evenementen in een voormalig klooster
U bent op zoek naar een eventlocatie tot 220 personen? Welkom in de wereld van Kontakt der Kontinenten! Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft een centrale ligging op de Utrechtse Heuvelrug en beschikt over een groot eigen bosgebied met ruime, gratis parkeergelegenheid. 

De locatie
Het conferentiehotel bestaat uit twee historische gebouwen, voormalig Missiehuis Sint Jan en voormalig Klooster Het Cenakel. De bijzondere gebouwen bieden met 3 conferentiezalen en 22 vergaderzalen aan events tot 220 personen. De locatie beschikt tevens over 131 comfortabele hotelkamers én een wereldse keuken. Doordat authentieke elementen binnen beide gebouwen zijn behouden is de ‘kloosterlijke sfeer’ nog altijd voelbaar. 

Wereldse gastvrijheid
In de loop der jaren en na verschillende 'bewoners' is er ook iets onveranderd gebleven. Het conferentiehotel is een ontmoetingsplaats waar iedere wereldburger al vanaf 1924 welkom is, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. Die wereldse gastvrijheid stroomt door de aderen van de medewerkers. Gasten omschrijven de sfeer in termen van een ‘thuisgevoel’ door de ongedwongen sfeer en de persoonlijke benadering. 

Uw event
In Klooster Cenakel vindt u de Ceciliakapel, een bijzondere feestzaal voor uw bedrijfsevent, zéker in combinatie met de stijlvolle Wintertuin. De culinaire invulling van ProefLokaal De Wereld biedt daarnaast verrassende mogelijkheden voor voortreffelijke diners, een internationaal buffet, een gezellig diner uit de buitenkeuken of een andere vorm van culinair genieten. En wat te denken van een toost in de serre, vanwaar u een inspirerend uitzicht heeft over het omliggende bosgebied? Bij mooi weer kunt u zelfs de sfeervolle kloostertuin bij uw evenement betrekken.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha