• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Theaters Diligentia en Pepijn

Categorie: Evenementenlocaties

Omschrijving

Uitstraling
Diligentia is een mix van antieke en moderne architectuur. Dat, in combinatie met de ligging aan het historische Lange Voorhout, maakt de locatie op en top Haags en toegankelijk voor iedereen. 

Bij binnenkomst bent u direct in de open, lichte ontvangstruimte die wordt geflankeerd door bar en garderobe. In de brede theaterzaal met het rode pluche en de antieke hekwerken langs de balkons, is de sfeer warm en besloten.

Atmosfeer
Diligentia is uitgegroeid tot hèt Haagse podium voor cabaret en kleinkunst. Als event locatie krijgt u die sfeer van humor die door de cabaretiers na elke voorstelling wordt achtergelaten, als vanzelfsprekend mee.

Mogelijkheden
Een zakelijke ontvangst tot zo'n 500 personen, met een plenair deel in de theaterzaal en een goed verzorgd diner in de foyers, een huwelijksceremonie in de Stijlkamer, een presentatie in de bovenfoyer, een brainstorm, workshops op twee etages…Of een combinatie van alles. Onze eventmanager Stephanie Roomeijer denkt graag met u mee en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

U kunt bijvoorbeeld ook dineren op het podium! 

De theaterzaal geeft dankzij de brede opstelling een perfecte mogelijkheid tot interactie met uw publiek.

Techniek
Het spreekt voor zich dat ons team aan technici voorzien is van alle moderne middelen die anno 2018 noodzakelijk zijn voor een professionele begeleiding. Om interactiviteit te stimuleren kunt u bijvoorbeeld een Catchbox inzetten.

Facilitair
De keuken is voorzien van alles wat de kok ter plaatse nodig heeft. Zijn culinaire insteek is altijd complementair aan uw event. Het horecateam staat onder leiding van Nick Jonker en wordt met regelmaat bijgeschoold op het gebied van klantvriendelijkheid.

Ligging
Diligentia ligt centraal in de Haagse binnenstad en toch dicht bij de uitvalswegen (A44, A4, A12 en A13). Op loopafstand van het Centraal Station, een tramhalte naast de voordeur en met een aantal grote parkeergarages in de nabijheid.

Parkeren. 
Vlakbij bevinden zich 3 parkeergarages. Alledrie op loopafstand; Garage Noordeinde in de Heulstraat, Parking Malieveld onder het Malieveld en Parkeergarage Plein, onder het Plein. Parkeren in het centrum van Den Haag is mogelijk met pinbetaling bij de parkeerautomaat of met uw persoonljike parkeerapp.

Foto's

maandag talent awards 2017 par-pa fotografie 2914-1 maandag talent awards 2017 par-pa fotografie 2297-1 diligentia_tour_2016-95 diligentia_tour_2016-71

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha