• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Golden Tulip Hotel Central

's-Hertogenbosch

Daphne Lowies

073-6926933

Omschrijving

Zo historisch sfeervol als Hotel Central is, zo eigentijds en hypermodern is het ook. Dat geldt voor al onze 125 droomkamers, elk van de 12 multifunctionele topzalen, brasserie Cé, private dining De Leeuwenborgh, Tony’s Bar, De Moriaen, onze fitness (met feeëriek uitzicht op de Sint-Janskathedraal) en ons unieke penthouse.

Wilt u Brabant op z’n best ervaren, dan is Golden Tulip Hotel Central het perfecte vertrekpunt. Hier bent u thuis in het hart van de provinciehoofdstad. Fraai gelegen aan de Markt van ’s-Hertogenbosch. Centraler kunt u niet verblijven. 

Door onze centrale ligging zijn we echt heel makkelijk bereikbaar. Uw auto parkeert u tegen gereduceerd tarief in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug tegenover het hotel. Uw trein stopt op ’s-Hertogenbosch Centraal van waar u in 8 minuten naar onze receptie wandelt. Welkom bij Hotel Central!

Bijlagen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha