• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

High Profile Events

Aalsmeer

Stefan Heerholtz

088 8860100

Omschrijving

High Profile Events bv is een multimediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verstrekken van informatie over business events. Dit gebeurt via de portaal site Events.nl, het magazine Events en de wekelijkse digitale nieuwsbrief, de EventFlash.

De doelgroepen waar High Profile Events bv zich met het blad Events, de website Events.nl en de EventFlash op richt zijn enerzijds beslissers en beïnvloeders in het bedrijfsleven, zoals marketing-, communicatie- en eventmanagers en anderzijds organisatiebureaus en toeleveranciers in de evenementen-, congres- en meetingbranche.

De website biedt dagelijks nieuws over bedrijfs- en publieksevenementen, arrangementen, bedrijfsuitjes en onderzoeken. U vindt er snel de juiste eventleverancier en bent u op zoek naar een baan in de eventbranche, kijk dan op onze EventJobs voor de meest recente vacatures.

Het blijft onze uitdaging om op een unieke en professionele manier vraag en aanbod in de evenementenindustrie bij elkaar te brengen.

 

Wil je je aanmelden voor de EventFlash? Meld je dan hier aan.

Foto's

Events Magazine EventFlash Events.nl

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha