• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Atlas

Amsterdam Zuidoost

Anne Wil Herweijer

+31 20 241 5000 +31 6 22524616

Omschrijving

Het Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Atlas gelegen in hét entertainment en business district in de hoofdstad van Nederland, op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam. Het hotel is perfect bereikbaar door het naastgelegen station Bijlmer Arena. Met de ruime lichte lobby en de unieke grote houten trap als eye catcher is dit de ieale locatie voor uw groepen en meetings in Amsterdam Zuidoost. Het hotel heeft 175 kamers waarvan 126 standaard kamers, 28 superior kamers en 21 premium kamers. In totaal hebben we 6 meetingzalen die allen zijn uitgerust met hi-tech audio/video, high speed WiFi internet, evenals véél daglicht. Ideaal voor groepen tot 60 personen in cabaret set up of 150 personen in theater.

Tevens verwelkomen we u graag in GåRD Nordic Kitchen, ons restaurant. Het is de huiskamer van ons hotel waar u terecht kunt voor de Scandinavische keuken. De smaken en gerechten komen uit de historische Scandinavische kookboeken die GåRD heeft getransformeerd tot een hedendaags menu.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha