• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Ouddorp

Daniëlle van Meteren

0187-202011 06-24206003

Omschrijving

Wil jij ook dit jaar weer een onvergetelijk en tot in de puntjes verzorgd evenement organiseren voor jouw bedrijf of vereniging?

Dat blijft toch altijd weer een uitdaging. Het moet origineel zijn, iets wat iedereen leuk vindt en waar iedereen aan mee kan doen. En dan natuurlijk óók nog binnen het budget blijven. Op één van de mooiste stranden van Nederland, op de grens tussen Zeeland en Zuid-Holland, kun je terecht voor een perfect verzorgd evenement dat aan al deze eisen voldoet. 

Want bij Beware Beach weten we wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een bedrijfsevenement. Van de ontvangst tot het laatste biertje bij vertrek, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat jouw team een dag beleeft waar nog lang over nagepraat zal worden. Of je nu wil vergaderen of teambuilden, een mijlpaal wil vieren of er gewoon een welverdiend dagje tussenuit gaat.

Elke groep, groot of klein, krijgt een warm welkom op onze prachtige strandlocatie. De sfeer is altijd relaxt, het eten is uitstekend. Onze activiteiten zijn spectaculair maar ook laagdrempelig. Iedereen kan het leren. Wij halen je op een prettige manier uit je comfortzone en laten je kennis maken met bijzondere sporten zoals strandzeilen en kitebuggyen. Sporten die op slechts enkele plekken in Nederland te beoefenen zijn. Echt iets bijzonders dus!

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha