• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Bunnik

Martijn Bax

+31(0) 30 888 3177

Omschrijving

FULL SERVICE EVENTS & CREATIETEAM

ERVARING, KNOW HOW & DE JUISTE TOOLS

 

Wij zijn een vernieuwend full service creatieteam dat met ruim 20 jaar ervaring en know-how haar opdrachtgevers eerlijk adviseert, verrast, volledig ontzorgt en een onderscheidende merk- en eventbeleving biedt.

 

 

Wij zijn gedreven, creatief, betrokken en kwaliteit staat bij ons op 1. Wij doen altijd een stap extra en onze dienstverlening is tot in de puntjes verzorgd. We zijn er altijd op het juiste moment, gevraagd en ongevraagd. Zo maken van elke merkactiviteit een beleving die de verwachtingen overtreft en zijn wij voor onze opdrachtgevers een onmisbare partner.

 

Wij zijn dé specialist voor het ontwerpen en laden van een vernieuwende merk en project beleving. 

 

Met onze unieke one-stop-shopping formule bieden wij onze opdrachtgevers: events, stands, incentives, activaties en point-of-sale oplossingen. Al onze concepten zijn onderscheidend op vorm en inhoud.

 

Ons team is stabiel, ervaren en betrokken en ons netwerk bestaat uit dedicated specialisten. Samen maken wij het verschil. 

 

 

Daardoor zijn wij dé partner voor organisaties die zich onderscheidend willen profileren en een krachtige, professionele speler in hun team nodig hebben om hen van strategisch tot en met uitvoerend niveau volledig te ontzorgen. 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha