• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Felix Meritis & Rode Hoed

Amsterdam

+31(0)205860710

Omschrijving

Unique Venues of Amsterdam is een samenwerkingsverband van unieke congres- en evenementenlocaties in het hart van Amsterdam.

 

Alle deelnemende locaties zijn (voormalige) theaters, fabrieken, concertgebouwen, beursgebouwen of anderszins bijzondere gebouwen die onderdeel uitmaken van de stad. Vanwege het unieke karakter van deze locaties bieden zij (inter)nationale gasten een bijzondere beleving.

 

Capaciteiten van de diverse locaties lopen uiteen van 2 tot 3.500 gasten. Het maakt niet uit welke locatie u verkiest, alle locaties bieden gegarandeerd een hoogwaardige en uitstekende ervaring. Alle aangesloten locaties vindt u in het hart van Amsterdam en zijn omgeven door grachten, bezienswaardigheden en duizenden hotelkamers. Verreweg de meeste locaties zijn zelf beroemde bezienswaardigheden en derhalve goed vindbaar en bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal Station en Schiphol international airport.

 

www.uniquevenuesofamsterdam.com

 

Foto's

Unique Venues of Amsterdam

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha