• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Rosarium

Categorie: Evenementenlocaties

Amsterdam

Sabine Glimmerveen

020 64 44 085

Omschrijving

Uitstekend gelegen aan de rand van Amsterdam, in de rust van het groene Amstelpark, bevindt zich Rosarium. Bij Rosarium is geen enkel evenement -zakelijk of particulier- hetzelfde. Maak kennis met het professionele en creatieve team en u zult zien dat zij elk event een eigen verhaal laten vertellen.

Groene omgeving
Vanaf de binnenvloer van Rosarium is de natuur van het Amstelpark nooit ver weg. In de Parkzalen is er dankzij de glazen buitenwanden altijd helder natuurlijk daglicht, en een vrij uitzicht op het groene Amstelpark. En elke zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privé terras. Door de groene haag die een natuurlijke omheining vormt voor de wandelaars in het park, is er ook in de buitenlucht de gewenste privacy.

Mogelijkheden: 2-800 personen
Van een klein teamoverleg tussen twee personen tot grote bijeenkomsten van 800 gasten: Rosarium brengt mensen bijeen op de juiste schaal en persoonlijke benadering. Dankzij de schuifwanden is het interieur te verdelen in verschillende Parkzalen. En hierdoor worden twee vergaderruimtes moeiteloos één grote conferentiezaal, maar is het ook even snel weer te scheiden in afzonderlijke ruimtes. Het is zelfs mogelijk om alle acht de Parkzalen aaneen te schakelen tot één grote u-vormige ruimte. Zo hoeven gasten zich nooit verloren te voelen in grote open zalen, of benauwd in een krappe ruimte. De architectuur van Rosarium schikt zich snel naar een voor u ideale situatie. 

Persoonlijke aandacht
Rosarium hanteert de etiquette en stijl die past bij de (in)formele sfeer van elk evenement, maar hecht ook waarde aan een persoonlijke omgang. Uw evenement wordt op basis van uw wensen op maat samengesteld, met oog voor detail en een luisterend oor. Door de jarenlange ervaring in evenementen bent u bij Rosarium verzekerd van zeer gastvrije en professionele begeleiding. Voor vele terugkerende gasten is Rosarium daarom een vertrouwd gezicht, die aan één woord genoeg heeft om de wensen te kennen. 

Culinair
Het hart van Rosarium wordt gevormd door Parkers Winebar & Restaurant. Dit toprestaurant vormt de ideale plek om een evenement te combineren met een uitgebreid diner of aperitief. Bij Parker’s waant u zich in een oase van rust, op loopafstand van het rumoer van de drukke stad. De chefs uiten hun liefde voor koken in onze heerlijke gerechten en werken uitsluitend met verse seizoens- en streekproducten. Of u nu aanschuift voor een snelle bite of een uitgebreid menu, het keukenteam van Rosarium zal u verrassen met hoogstaande gerechten.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Rosarium is uitstekend bereikbaar: gelegen langs de ringweg van Amsterdam, nabij de Zuidas en op 10 minuten loopafstand van de Amsterdam RAI. Er zijn meer dan 500 (betaalde) parkeerplaatsen voor de deur en in de avond en in het weekend is parkeren gratis.

Onze voordelen op een rijtje
- Goed bereikbaar, nabij Ringweg A10 en openbaar vervoer
- Uitzicht op de rozentuin, openslaande deuren en privé terras bij iedere ruimte
- Ruime parkeerfaciliteiten tegen een zeer laag tarief
- Geschikte ruimte van 2 tot 800 personen
- Flexibele ruimtes dankzij schakelbare zalen
- Voorzien van alle moderne faciliteiten
- Persoonlijke & professionele benadering
- Culinair genieten bij Parker's restaurant & Winebar
- Ideale locatie voor boardroom meetings, seminars, lezingen, conferenties, special events, recepties, avondfeesten, diners
- Rosarium is een officiële trouwlocatie

Contact
Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van het Rosarium? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Het informatieformulier invullen kan ook, dan nemen wij contact met u op.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha