• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

De Baak Seaside & Landgoed de Horst

Categorie: Locaties

Omschrijving

Evenementenlocaties Landgoed de Horst & de Baak Seaside
Inzicht door uitzicht, voor vergaderingen, trainingen, congressen en evenementen. Rust en inzicht in het bos op Landgoed de Horst in Driebergen en reflectie en uitzicht over zee bij de Baak Seaside in Noordwijk.

De Baak Seaside biedt ruimte aan grote en kleine groepen en alles wat daar tussenin zit. Het is zeer geschikt voor meerdaagse evenementen, congressen en bijeenkomsten. De locatie heeft 20 moderne en lichte ruimtes voor bijeenkomsten onder één dak, 100 hotelkamers waarvan 30 met zeezicht, een ruime lounge met uitzicht op zee en op steenworp afstand de duinen en het strand.

Landgoed de Horst biedt een congreszaal op maat: Maitland. Een congres of evenement verdient een locatie die het samenzijn versterkt. Maitland is een uniek, veelzijdig podium voor zakelijke bijeenkomsten. Naast de congreszaal beschikt Landgoed de Horst over 30 verschillende inspirerende ruimtes voor bijeenkomsten, over 40 tweepersoons hotelkamers en 73 eenpersoons slaapkamers om te overnachten.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha