• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Lumen Hotel & Events

Omschrijving

Lumen Hotel & Events is dé alles onder één dak locatie van de Zwolse regio. De directie van Hotel Lumen, Chris Lindeboom en Patrick Bruins is hier in 2006 geland en hebben eerst het hotel opgebouwd. Niet veel later zijn hier het event center, de business club, skyboxen en de publieksruimtes van PEC Zwolle bijgekomen, een inspirerende omgeving voor het creëren van een bijzondere beleving. Trots presenteren wij ons vanaf nu onder de naam Lumen Hotel & Events.

Bij Lumen ontvangen we gasten voor een zakelijke overnachting, een relaxed weekendje weg, een bedrijfstraining, een meerdaags congres, een dag vergadering, een huwelijksfeest, een snelle lunch, een culinair avondje uit, een kop koffie in de lounge, voor een flexibele werkplek of tijdens een thuiswedstrijd van PEC Zwolle in de Business ruimtes of bij een verkooppunt in het MAC3PARK Stadion.

Ongeacht de aanleiding of reden van het bezoek willen we onze gasten ons speciale gevoel van gastvrijheid laten ervaren.

Lumen Hotel

Ons 4 sterren hotel met indrukwekkend Atrium en ruime Bluefinger Lounge is de voordeur van Lumen Hotel & Events. Myriam Deelen is als Hotelmanager het gezicht van het Hotel en heet u van harte welkom! Graag ontvangen wij u in één van onze 125 ruime hotelkamers die allemaal beschikken over minimaal 30 m2, Nespresso koffie, Rituals verzorgingsproducten en rain douche.

Lumen Events

Met 28 verschillende ruimtes, het Centrale Plein met een capaciteit tot 1750 gasten, meeting rooms met zicht op het veld van PEC Zwolle en ons zeer ervaren team ontvangen we elke dag onze gasten in een dynamische omgeving. Waar Ron Akkermans verantwoordelijk is voor alle operationele zaken, zijn Sylvia Oosterloo, Gerika Lubbinge en Paula Wiersma uw aanspreekpunt voorafgaand aan uw meeting of event.

Bluefinger Restaurant

Bij Lumen Hotel & Events zijn we enorm blij dat we met het Bluefinger Restaurant een waardevolle aanvulling hebben. Overdag gebruiken onze hotelgasten het uitgebreide ontbijtbuffet, in de middag een gevarieerd en wisselend lunchbuffet of lunchkaart voor wie dat wenst. In de avond wordt er naast de menukaart een wisselend Chef’s menu geserveerd. Bastiaan Pruijssen is sinds 2015 chef-kok, Rik Voortman is als Restaurant Manager verantwoordelijk voor de ‘zwarte brigade’.

Dé locatie voor u!

‘Bij Lumen draait alles om u als gast, het gaat niet om het welkom voelen maar om het welkom zijn. Ik wil graag dat alle gasten meer dan tevreden zijn’. Alle activiteiten die we aanbieden bij Lumen Hotel & Events vallen samen bij Jaap Zijffers die zich bezighoudt met de verdere uitbouw van onze relaties. ‘Lumen kan voor onze gasten een comfortabel bed zijn of juist de locatie zijn waar een bedrijf haar relaties ontvangt voor een zakelijk evenement, voor ons is het de uitdaging om elke gast met dezelfde aandacht een geweldig verblijf te bieden’.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha