• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Brussels Special Venues

Categorie: Locaties

Brussel

Heidi Martens

+32495557186

Omschrijving

BRUSSELS SPECIAL VENUES (BSV) groepeert meer dan 40 unieke event locaties in Brussel en is hét leidinggevende platform voor eventplanners en de enige non-profit associatie van die omvang in Brussel. De diensten van BSV zijn neutraal en gratis en brengen eventorganisatoren en speciale eventlocaties samen. 

Of u nu op zoek bent naar een ruimte voor een intiem zakendiner of eerder naar een locatie voor 10.000 personen: Brussels Special Venues biedt samen maar liefst 340 zalen !

 

 

Onze leden verwelkomen elk type event: meetings, internationale conferenties productpresentaties, tentoonstellingen en beurzen, recepties, diners, spektakels en concerten.

 

 

Brussels Special Venues staat voor allerlei types venues: speciaal ontworpen eventruimtes, maar ook industriële of design locaties, musea, concerthallen en theaters.
Om u wegwijs te maken in al onze mogelijkheden vindt u op onze website www.venues.be een superhandige Venue Finder, die in binnen- en buitenland wordt geprezen omwille van haar gebruiksgemak !

 

WELKOM IN BRUSSEL ! WELKOM BIJ BRUSSELS SPECIAL VENUES !

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha