• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

APB De Schorre - Intense Activities - Congrescentrum De Pitte

Boom (Antwerpen) BELGIË

Nathalie Van Nuffel & Marjolein Maes

0032 3 880 76 00

Omschrijving

 

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre ken je ongetwijfeld van evenementen als Tomorrowland. Wist je dat je midden in De Schorre ook kan vergaderen in het modern uitgeruste Congrescentrum De Pitte? Bovendien zijn er ook heel wat teambuilding activiteiten zoals de avonturentoren van Intense. 

Congrescentrum De Pitte is de perfecte keuze voor meetings, opleidingen, congressen en netwerkevenementen. Met haar mooie vergaderzalen, uitstekende service en verzorgde catering heeft dit congrescentrum alle troeven in huis voor een geslaagde meeting. Tussen de vergaderingen door is het heerlijk om een frisse neus te halen in het uitgestrekte domein. Centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel, omgeven door het groen en met voldoende parkeermogelijkheid, is Congrescentrum De Pitte een unieke toplocatie!


Ook voor teambuildings en bedrijfsfeesten zit je hier aan het juiste adres. Ga fietsen of maak samen met je collega’s een gegidste themawandeling op het domein. Waag je op het blotevoetenpad en geniet van een picknick of receptie in het groen. Ook initiaties parapente, circus, SUP, hockey en mountainboarden behoren tot de mogelijkheden.

In het avonturenpark "Intense" kan je het hoogteparcours van 24 meter beklimmen en over de bomen vliegen met een zipline. De avonturentoren bevat ook een indoor hoogteparcours én een gezellige bibliotheek en zitruimte met bar.

 

 

 

 

 

 

Bijlagen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha