• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Mierlo

Marlou Stijnen

0492-678911

Omschrijving

We maken er een sport van

HUP is het sportiefste hotel van Nederland. Sport zit in ons bloed. Maar bloedserieus zijn we zeker niet. Bij HUP hebben we toffe (sport)faciliteiten en door het hele pand vind je sportieve elementen. Maar altijd met een knipoog. Wij maken er een sport van om een lach op je gezicht te toveren. Hier kan alles. Wij bieden je enorm veel ruimte. Het is aan jou hoe je het invult. Als je maar lol hebt. Want dáár wordt iedereen beter van.

 

Relaxen is bij HUP ook een sport en onze 149 kamers zijn er voor gemaakt. Doe een recordpoging languit liggen op bed, ga surfen met onze gratis wifi of word een pro in propjes gooien. Vergeet niet ook nog wat slaapuren mee te pakken, want voor je het weet, staat de volgende dag weer op je te wachten. En dan is het weer hup...

 

Business as unusual

Meetings, vergaderingen of een bedrijfsuitje gaan er bij HUP net even anders aan toe. Want waar staat er nu een ballenbak of pingpong vergadertafel in een meeting room? Bij HUP natuurlijk. Ja, we hebben vergaderzalen in elk formaat, prima audio-visuele apparatuur, snelle wifi, gratis parkeren en airco. Ook hebben we een leuk schrift en potlood voor je klaar liggen. Maar bij HUP boek je een meeting room omdat je dingen net iets anders wilt aanpakken.

 

Bij ons vind je ruimtes met tribunes, ideaal voor pitches en presentaties. Een zone waar je helemaal los kunt gaan op een boksbal. Of wat denk je van een vergadering in het voetbalmuseum, of loungend in de bioscoop. Ook hebben we diverse work & flexzones. Op deze vergaderlocatie heb je geen paniekvoetbal als de brainstorm stroef loopt. Nee, hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier.

 

Foto's

hup-sport-1000x700px carltondebrug-mierlo-groen-overzicht

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha