• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Mood4Food (h)eerlijke catering

Categorie: Catering

Den Haag

Driesse van de Weg

+31 70 3645389 +31 (0)6 55393506

Omschrijving

Dat FOOD een belangrijk onderdeel van ieder event is mag duidelijk zijn. Het is dus van groot belang dat hier liefde en aandacht aan worden besteed. En dat onderdeel, daar zijn wij bij MOOD4FOOD erg goed in. Voor ieder event bedenken wij een passende invulling. Als lid van MVO Nederland leven wij bewuste & ecologisch verantwoorde doelstellingen na. 

Aangepast aan het event, het soort bezoeker, de locatie en het aantal personen, bedenken wij voor onze opdrachtgevers spraakmakende food concepts. Van hip tot ludiek en van eenvoudig tot chic. Food & drinks en de totale uitstraling passen wij op maat aan. Het walking dinner, eventueel i.c.m. showcooking, is een van onze specialiteiten, inclusief de juiste wine-match. 

Mood4Food staat garant voor (h)eerlijke catering op maat!

Wij zien je graag bij onze stand voor een persoonlijke kennismaking, zodat we je meer kunnen vertellen over wie we zijn en wat we allemaal doen en kunnen betekenen voor je.

Voor meer informatie ga je naar www.mood4food.nl 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha