• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

SMELT Portofoons.nl

Categorie: Evenementenverhuur

088 - 60 666 00

Omschrijving

Hoe groter het evenement, hoe groter de uitdaging. Maar voor zowel grote als kleine evenementen is SMELT Portofoons.nl al sinds jaar en dag de betrouwbare partner wanneer het gaat om communicatie gedurende evenementen!

Bij SMELT huurt u tegen de laagste tarieven van Nederland kwalitatief zeer hoogwaardige portofoons van marktleiders Motorola en Kenwood. Naast de portofoons kunt u kiezen voor diverse opties zoals basisposten, diverse accessoires en steunzenders om het bereik te vergroten. Voor elke situatie een pasklare oplossing bieden, dat is waar SMELT voor staat. We doen bovendien meer dan verhuur alleen. We verzorgen ook het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen. Daarbij kunt u rekenen op praktisch advies en uitgebreide service. Kortom: we nemen u echt alle zorg uit handen.

 

 

Foto's

radios-close-up

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha