• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Rotterdam

Marco Binnendijk

0646142126 0646142126

Omschrijving

 

RIB-Adventure & Speedboat Professionals sinds 2006, werkend vanuit Rotterdam door geheel Nederland en Europa. Sterk in het bedenken van creatieve en stoere corporate events. Partnership met collega-eventbedrijven.

RIB-Adventures in Rotterdam en op uw locatie naar wens.

Compleet verzorgde incentives, TEAM-building sessie & RIB varenDolphin Events is uw partner om er een onvergetelijke evenement van te maken. 

Wij bieden tal van arrangementen aan maar weten als geen ander dat een Event vaak maatwerk is dus gaan wij graag in gesprek met u. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om snel een voorstel te ontvangen.

Met onze professionele RIB's gaan we net zo makkelijk vanuit Rotterdam of Stellendam de Noordzee op richting Scheveningen, Brouwersdam, Neeltje Jans of Oostende.

Special Events en RIB-verhuur voor camera-werk of security: op aanvraag

Locaties

Wij verzorgen RIB-Adventures en events door geheel Nederland maar onze "thuishavens" zijn RotterdamScheveningen, Muiden en sinds 9 jaar ook Düsseldorf. Als u op zoek bent naar een originele en leuke manier om uw evenement, TEAM-uitjes of bezoek aan 1 van deze steden een extra “boost” te geven is de Dolphin "RIB-Adventure" iets voor u. Omdat al onze boten trailerbaar zijn komen we ook graag naar uw locatie toe, in Nederland maar ook internationaal! We hebben nu bijvoorbeeld ook Dolphin RIBs en Schippers in Düsseldorf

 

Maak kans op 1 van de 10 RIB-Adventure arrangementen voor 2 personen

Wil jij ook Rotterdam ervaren op de meest spectaculaire manier? Kom dan tijdens de EventSummit 2019 naar de stand van Dolphin Events en maak kans op een RIB-Adventure arrangement voor 2 personen. We hebben er 10 te vergeven en op=op.

 17553988_1284408614973307_1866635002219706820_n.jpg

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha