• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

+31 (0)347 329092

Omschrijving

 

 

Welkom bij Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste hotelketen in Nederland. Met ruim 90 hotels is er altijd wel een Fletcher hotel in de buurt. Ook in de komende jaren willen wij blijven groeien in Nederland en ook in Duitsland willen wij hotels gaan openen.


Meetings & Events

Onze hotels zijn naast een toeristisch verblijf, uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Voor een zakelijk verblijf bieden wij een ruime keuze aan mogelijkheden en professionele begeleiding. Van een kleine boardroom voor 2 personen tot een vergaderzaal met een theateropstelling tot ruim 700 personen of van een zeilworkshop aan de Nederlandse kust tot een bijenworkshop op de Veluwe. Alles kan, bij Fletcher! Bij de organisatie van een evenement of vergadering komt veel kijken. In iedere fase van de organisatie staan onze collega’s klaar om samen met jou het evenement of de vergadering succesvol te zijn. Wij werken samen met gerenommeerde partners op het gebied van vervoer, entertainment, techniek en evenementenorganisatie.


Natuurlijk Goed

Een verblijf bij Fletcher is Natuurlijk Goed. Veel van onze hotels zijn gelegen in of nabij de natuur of in bosrijk gebied. Onze chef-koks werken met verse en lokale ingrediënten en zorgen voor een kwalitatief culinair verblijf. Onze collega’s in de hotels zijn er voor jou en om een goed verblijf te garanderen. Heb je vragen of loopt het toch net even wat anders dan verwacht, dan horen we dat graag.

 

Eén aanspreekpunt voor alle zakelijke reserveringen

Op ons hoofdkantoor in Nieuwegein is de afdeling Sales Zakelijk gehuisvest. Op deze afdeling werken professionals op het gebied van evenementenorganisatie. Wij helpen je graag met een voorstel op maat voor alle ruim 90 hotels.


Meer informatie en reserveren

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze afdeling Sales Zakelijk.

Telefoonnummer: +31 (0)347 – 329 092 | E-mail: zie bovenstaande button | Website: www.fletcherzakelijk.nl


 

 

 

 

 

 


 

Bijlagen

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha