• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Omschrijving

De multifunctionele centra De Schakel (Gilze) en De Boodschap (Rijen) liggen allebei centraal tussen Breda en Tilburg en zijn met de auto goed bereikbaar. U kunt bovendien gratis parkeren voor de deur. Rijen beschikt over een station met busverbinding dichtbij locatie De Boodschap. Kijk in onze folder voor een impressie van alle mogelijkheden van zaalverhuur.

In onze gebouwen vindt u gratis WIFI en bent u van alle gemakken voorzien: vergaderruimtes beschikken over moderne communicatiemiddelen, onze evenementenzalen hebben verschillende mogelijkheden voor verlichting en geluid en er zijn diverse cateringarrangementen.

Bij CCGR wordt u gastvrij ontvangen, denken wij met u mee over de mogelijkheden en zorgen wij ervoor dat uw feest, evenement of vergadering naar wens wordt gefaciliteerd. Alle activiteiten in De Schakel en De Boodschap worden door onze horecamedewerkers professioneel ondersteund, zodat het u aan niets zal ontbreken.

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha