• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Omschrijving

De Fotodoos op uw feest!

Laat gasten de gekste foto's van zichzelf maken en direct mee naar huis nemen. Iedere foto krijgt een eigen ontwerp, zodat elk feest uniek is. Combineer de Fotodoos met een gastenboek en laat uw gasten er iets bij schrijven. Persoonlijker wordt het niet!

Wat uniek is aan de Fotodoos is dat iedereen direct kan meegenieten. Niet verstoppen in een hokje en het gordijntje dicht, maar voor een mooie achtergrond waar u alle ruimte heeft. Met een breed aanbod aan photobooths is er voor elk soort event en locatie een geschikte photobooth.

De verschillende Fotodozen

U kunt kiezen uit de Classic, Modern, Vintage, Mirror, Guest booth, Hashtag-printer, GIF booth, Square en onze nieuwe Curve. Ook kun je bij ons een polaroid fotografe huren (ook wel de polaroid paparazzi genoemd). Deze fotografe loopt op uw event rond en maakt op verschillende plekken foto's van de gasten die direct als polaroids geprint worden. Van budget tot totaalpakketen, alles is mogelijk!

Het huren van onze photobooths is inclusief:

- Onbeperkt printen
- Leuke attributen
- Uniek fotokader
- Studioverlichting
- Medewerker op locatie
- Digitale foto's achteraf
- Gastenboek voor de foto's
- Achtergrond
- Transport in heel Nederland

 

Extra opties

Gebruik een van onze extra opties om nog meer uit uw boeking te halen en de gasten een onvergetelijke feest-ervaring te bezorgen! U kunt de fotodoos uitbreiden met allerlei extra opties:

- Premium props 
- Social Media iPad
- Premium achtergrond
- Green screen
- Live upload naar facebook pagina of websites
- Video opname
- Volledig bestickeren van photobooth
- Slideshow

Wilt u reserveren of meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op onze website www.fotodoos.nl 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha