• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Leeuwarden

Yvonne Hulleman

06-57305345

Omschrijving

Over Friesland
Friesland is dé plek voor je meeting of event. De weidsheid van het landschap, de zilte lucht van de Wadden en de frisse wind op het water, geven je hét gevoel van vrijheid in een uniek landschap. Hij de zeilen of ga lekker de natuur in; lekker hands-on en pro-actief noemen we dat. 

Meet in Friesland
Meet in Friesland richt zich op de marketing van Friesland als zakelijke bestemming en is onderdeel van regiomarketing organisatie Merk Fryslan. Maar we doen meer!  We geven advies, informatie en functioneren als mediator voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfevents en teambuildingsdagen. Ook organiseren we we regelmatig site visits en plannen we locatiebezoeken in. 

Frieslandstraat op de Eventsummit
Meet in Friesland is gastheer van de Frieslandstraat. Op www.meetinfriesland.nl/eventsummit stellen we alle bedrijven uit de straat aan je voor en kun je een afspraak maken met een van de bedrijven. Ook kun je je hier inschrijven voor de borrel in de Frieslandstraat. 

 

 

 

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha