• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Haarlem

Suzanne Kakkos

0643498975

Omschrijving

 

Haarlem.

Er broeit iets in Haarlem. Iets dat verder reikt dan de monumentale panden, de hippe venues, exclusieve boetieks en de gezellige terrassen op de Grote Markt. We zijn trots op ons erfgoed, want de Noord-Hollandse hoofdstad bruist meer urban dan ooit.

De wereld verandert in sneltreinvaart en Haarlem laat die ontwikkeling vol creativiteit en vrijzinnigheid tot uiting komen in haar locaties en evenementen. Van moderne architectuur tot het oudste museum van Nederland, van een kerk met duistere verhalen tot privé-panden die beschikbaar zijn voor de opdrachtgever. Fietstochten maken en varen over het Spaarne of liever focus tijdens een seminar of bijeenkomst? Een trip naar het brede zandstrand of laveren over pleinen om ’s avonds verrast te worden met een wijnarrangement in het centrum van de stad? Alles kan in Haarlem en dat bewijst het collectief; de verschillende partners van Haarlem Convention Bureau staan klaar om een onvergetelijk evenement te hosten in de mooiste stad van Nederland.

Het Haarlem Convention Bureau, onderdeel van Haarlem Marketing, is de spil tussen ondernemers, bedrijven en eventlocaties. Wij adviseren, geven antwoord op vragen en zorgen ervoor dat opdrachtgevers de juiste accommodatie binnen Haarlem e.o. vinden. Van kleine vergaderingen tot grootse congressen; in het belang van de stad is Haarlem Convention Bureau onafhankelijk en koppelt met een professioneel team – op objectieve wijze – eventplanners aan toplocaties of hotels.

Stad met karakter. Hoofdstad van Noord Holland. Welkom in Haarlem. 

 

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha