• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

aanmelder.nl

Categorie: Software

Delft

0152400119

Omschrijving

Software voor event organisatoren
Met aanmelder kun je eenvoudig evenementen organiseren. Of het nu gaat om een congres, informatiebijeenkomst of netwerkevenement, als organisator kun jij alles zelf regelen. Deelnemersregistratie met uitnodigingen, eventwebsite, tickets, betalingen en statistieken. aanmelder is ISO27001 gecertificeerd; jouw evenementen AVG-proof!

Aanmeldformulier
Je hoeft geen technische handelingen te verrichten om een registratieformulier te bouwen. Het maken van een effectief aanmeldformulier doe je simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulier te slepen. Met een drag & drop module. Zo vraagt een aanmeldformulier vaak naar dieetvoorkeuren, of kunnen deelnemers ook workshops/deelsessies kiezen in hun deelnemersregistatie.

Eventwebsite
Alle relevante informatie voor je deelnemers op de eventwebsite. Met aanmelder bespaar je hoge ontwikkelkosten en heb je oneindig veel mogelijkheden. Registreer een nieuwe domeinnaam of kies ervoor om onze registratie te embedden in je eigen website.

Deelnemersregistratie
Gastenlijsten uploaden, een aanmeldformulier ontwerpen, deelnemersgroepen maken en klaar! Vanaf dat moment gaat alles automatisch. Je bent als organisator altijd op de hoogte van het aantal geregistreerde deelnemers.

Tickets & Betalingen
Ons team integreerde een ticketing- en betalingsmodule in aanmelder Zo kun je zelf e-tickets aanmaken en deelnemers op verschillende manieren laten betalen. Er zijn vele betaalmogelijkheden: iDEAL, PayPal, creditcard, bankoverschrijving of op factuur.

Financiële administratie
Het grootste deel van de zakelijke tickets wordt gekocht op factuur. Met aanmelder houd je gemakkelijk overzicht op de financiële stand van zaken. Stuur automatisch herinneringen naar deelnemers die hun factuur nog moeten voldoen. Als het nodig is zet je de opdracht door naar een incassobureau.

Uitnodigingen
Met aanmelder kun je voor de event communicatie je eigen huisstijl doorvoeren tot in de details. Verstuur uitnodigingen, e-mails en SMSjes. Zo blijf je voor, tijdens en na het evenement in contact met de deelnemers.

Enquêtes & statistieken
Als organisator is het belangrijk om van je deelnemers feedback te krijgen op je evenement. Met een enquête kom je dit te weten. Zo kun je de juiste conclusies trekken en volgende evenementen slimmer organiseren. Wij bieden jou overzichtelijke data. Statistieken saai? Nee, razend interessant!

Inchecken bij evenement
Bij de entree van je evenement zorgen we voor een soepele ontvangst van de deelnemers met Scan & Badge: razendsnel deelnemers inchecken en on-site badge printing. De fullcolor badges zijn volledig te personaliseren. Op de dag van het evenement bieden we Scan & Badge: on-site inchecken en badge printing.

Foto's

aanmelder.nl dashboard aanmelder.nl gasten aanmelder.nl onsite check in

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha