• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Wij komen op iedere locatie!

Mike Verwater

+31621546216

Omschrijving

MEGAVLIEGER BOUWEN ALS ORIGINELE TEAMBUILDING!

Bij Take Off zijn we gespecialiseerd in originele teambuildingworkshops op een luchtige manier. 
 
 
Megavlieger bouwen:  In kleine teams van 4-5 personen samenwerken aan één gezamenlijk eindresultaat! Teambuilding op een luchtige manier. Geschikt voor kleine en zéér grote groepen. (Tot wel 600 personen!)
Tijdsduur: 2,5 - 3 uur
 
Reuzevlieger bouwen: In teams van 8 - 10 personen bouwt iedere groep een eigen teamvlieger! Een Reuzevlieger betekend in onze optiek ook echt een serieus grote vlieger dus we stellen minimale eisen aan de afmetingen. En uiteraard moeten ook alle vliegers echt kunnen vliegen!
Competitie - Samenwerken - Fun
Tijdsduur: 3 uur
 
Vliegertrein bouwen: Erg leuk als vergaderbreak of als korte energizer. In kleine groepjes van 4-5 personen bouwen deelnemers allemaal een redelijk grote vlieger per groep. Daarna worden al deze vliegers allemaal achter elkaar aan één vliegerlijn opgelaten. Zo ontstaat er een lang feestelijk "lint" van kleurige vliegers in de lucht die van veraf in de wijde omtrek te zien zijn. Deze rij vliegers aan één lijn noemt men een vliegertrein!
Samenwerken - Resultaat - Fun
Tijdsduur: 2 - 2,5 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)
 
 
Het is werkelijk schitterend om te zien hoe deze gigantische bouwwerken uiteindelijk tegen ieders verwachting in tóch de lucht in gaan.

Kijk op dát moment om je heen om te zien wat er met de groep gebeurd…..gewéldig!

Deze workshops hebben een enorme “WOW-factor” en maken ongelooflijk veel energie los bij de groep.

Misschien interessant voor u? Bezoek ons even op de beurs en wij helpen u graag verder met eventuele praktische vragen of laten u graag enkele praktijkcases zien!

Tot snel!

score Take Off klantenvertellen klein
Team Take Off
Al meer dan 17 jaar grensverleggend in vliegers bouwen!

Bijlagen

Filmpjes

20% beurskorting omdat we 20 jaar bestaan!!!

Op 13 februari 2019 bestaat Take Off 20 jaar. Dit vieren wij uiteraard graag en we geven daarom 20% korting op alle boekingen die in februari bij ons binnenkomen. Voorwaarde is dat het evenement in 2019 plaats vind én dat de opdrachtovereenkomst vóór eind februari getekend is!

 

score Take Off klantenvertellen klein

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha