• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Omschrijving

Wollebrand heeft twee unieke ruimtes voor evenementen; de Tuinkamer en de Balkonzaal. Beide gelegen pal aan het water. Door de grote glazen schuifpuien hebben gasten perfect uitzicht over de plas. Wij kunnen gezelschappen faciliteren van 10 - 1000 personen.

De inrichting van de Wollebrand doet warm en sfeervol aan. Door de grote openhaarden, schapenvachtjes, kroonluchters van hertengewei en inloop-wijnkasten doet het je misschien denken aan een luxe Zwitserse Alpenhut.

In de plas grenzend aan de evenementen locatie, bevindt het cablepark. Hier kan men wakeboarden en waterskiën achter de kabel. Gasten kunnen heerlijk toeven op ons terras ( 350 zitplaatsen ) en genieten van het spektakel op het water.

Perfect voor teambuilding en actieve bedrijfsuitjes; waterskiën - boogschieten - suppolo - rondvaart - diverse clinics indoor - en uiteraard aansluitend lekker eten & drinken!

Misset Horeca heeft Restaurant Wollebrand uitgeroepen tot beste Terras van Nederland 2014-2015!


 

 

 

 

Foto's

event.1 sit down dinner wb drone 12-10-18-7 wollebrand 21-04-2018-28

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha