• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Winkel

D. Manten

0224-751183

Omschrijving

 Over ons!

Wine Food & Cateringservices! 
McKili Catering is in de loop der jaren gegroeid tot een professioneel, multidisciplinair cateringbedrijf met enthousiaste medewerkers. Genieten’ hebben wij tot kunst verheven. Na de start in november 1998 kenmerkt het bedrijf zich door het aanbod van een breed en divers dienstenpakket
– PartyCatering
– EventCatering
– verhuur
– groothandelaar bier en wijnen
 

De Smakelaerij

Een unieke locatie, gastvrije service, creatieve keukenmeesters en uitstekende bereikbaarheid. Dat is in een notendop ”De Smakelaerij” in Winkel.
Uw verjaardag, jubileum of bijeenkomst. Walking diner, buffet of feestavond. Het kan allemaal!
Door de ruime opzet van de zaal en de privéruimte is ”De Smakelaerij” ideaal om grotere groepen te ontvangen tot 130 personen, maar ook uitermate geschikt voor uw kleinere bijeenkomst. Capaciteit: 70 bezoekers in een theateropstelling en 130 bij een staande receptie of staand bij een evenement.

McKili Catering maakt herinneringen!

Dankzij onze ruime kennis en ervaring is uw bedrijfsfeest, bruiloft of tuinfeest bij McKili Catering gegarandeerd in goede handen. Wij weten uw ideeën en wensen op creatieve en professionele wijze te vertalen naar een geslaagde culinaire dag. Het enige dat u nog hoeft te doen is… achterover zitten en genieten!

Wij bieden namelijk niet alleen een zeer breed spectrum aan uiteenlopende mogelijkheden op culinair gebied, maar zorgen ook voor de feestelijke aankleding. Wie een feest of receptie organiseert, wil natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Als gastheer of gastvrouw hoop je immers altijd op een geslaagde dag. Met McKili Catering hoeft u daar niet op te hopen, u kunt er op rekenen!

Mckili Catering heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Onze shop 

Alle partyverhuur artikelen die nodig zijn om uw event tot een succes te maken heeft McKili Catering in eigen huis. U kunt daarbij denken aan statafels, stoelen, barmeubelen en de complete aankleding. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha