• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Capelle aan den IJssel

Eelco van Schellebeek

+31 6 52 48 86 46

Omschrijving

Wist u dat onze parken ook dé ideale plek zijn voor een verblijf met uw collega’s en/of relaties? Business Solutions biedt u met onze Center Parcs en Sunparks parken een breed scala aan zakelijke oplossingen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben een passende oplossing op één van onze parken in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. 


Unieke beleving

Wij reiken u talloze interessante mogelijkheden aan om uw medewerkers te belonen, te motiveren en te stimuleren of om uw banden met professionele relaties op een originele en gewaardeerde manier aan te halen. Meetings, teambuildingactiviteiten, een bedrijfsfeest of cadeaubon als relatiegeschenk, bij Business Solutions bent u aan het juiste adres!

Overnachtingsmogelijkheid tot ruim 3500 gasten

Business Centers op diverse parken

Keuze uit diverse restaurants

Unieke themalocaties: de Jungle Dome en Discovery Bay

Vast aanspreekpunt voor al uw vragen

Dit allemaal in informele sfeer 


Ontdek het zelf

Center Parcs is dé ideale plek om het zakelijke met het aangename te combineren. Het team van Business Solutions gaat met veel plezier voor u aan de slag voor uw tailormade bedrijfsevenement. 

It’s our pleasure doing your business!

 

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha