• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Alkmaar

Jeroen Kor

06-24760593

Omschrijving

 Zakelijk ontmoeten boven Amsterdam

Holland boven Amsterdam heeft het beste wat Holland te bieden heeft; een boven verwachting mooie regio om met uw zakelijke groepen of relaties te verblijven. Dijken, polders, dorpen en steden en de rijke natuur geven het gebied kleur. Ze bieden de mogelijkheid congressen en evenementen op een bijzondere manier te laten plaatsvinden. En uiteraard lenen de prachtige stranden en kusten van de Noordzee- en het IJsselmeer zich prima voor diverse in- en ontspanningsactiviteiten.


Anders vergaderen


De faciliteiten voor een zakelijk verblijf in Holland boven Amsterdam zijn zondermeer uitstekend. U vindt de meest uiteenlopende voorzieningen voor congres- en vergaderfaciliteiten. Van eenvoudig tot zeer luxe en niet zelden op heel bij zondere locaties. Wat dacht u van vergaderen in een fort, middenin de tulpenvelden, bij een windturbine, in een kerk of in een van de prachtig gelegen strandpaviljoens aan de Noordzee- of IJsselmeerkust?


Bijzonder overnachten

 

Een familieweekend? Met de meiden op stap of met de voetbaljongens een midweek ‘ballen’? Van Noordzee- tot IJsselmeerkust; via het prachtige groene hart van Holland boven Amsterdam vind je heel veel geschikte plekken voor groot en klein gezelschap. Ontdek het ruime aanbod aan bijzondere en uitstekende hotels, groepsaccommodaties en bungalowparken boven Amsterdam.  Van kleine,  speciale slaaplocaties of op bijzondere plekken  tot grote hotels tot 500 kamers. Voor elke budget


Veel te beleven

 

Uiteraard biedt Holland boven Amsterdam de mogelijkheid een compleet dag- of avondprogramma voor uw groep te organiseren. Of u nu denkt aan een op maat gemaakte groepsreis, een bezoek aan een museum of attractie, eten bij een sterrenrestaurant, een borrel in een bruin cafe, sportieve uitstapjes, een stadswandeling onder leiding van een gids of een vaartocht: alles is mogelijk.

 

Organisatie-experts

 

Voor een succesvol congres zijn een vlekkeloze logistiek en organisatie essentieel en elk evenement brengt zo zijn eigen unieke uitdagingen en hindernissen met zich mee. Laat u adviseren door de ervaren eventmanagers en organisatiedeskundigen. 2.500 personen voorlichten over nieuwe technieken in een sfeervolle omgeving met daarnaast een goed break-out programma? Geen probleem voor de eventplanners.


Met de bus, auto of fiets 

 

Holland boven Amsterdam is niet alleen met de auto bijzonder goed bereikbaar, maar ook per (rivier)cruiseschip. In de verschillende havens meren wekelijks meerdere schepen aan met toeristen die Holland boven Amsterdam op een eigenwijze manier verkennen. Daarnaast beschikt het gebied over uitstekende openbaar vervoer verbindingen. Vanzelfsprekend kunnen wij alle soorten vervoer voor u regelen.

 

Foto's

Helder Events Theather de Kampanje Marine Museum

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha