• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Hilversum

Rob van Doorn

0357730812 0643045692

Omschrijving

De basis voor vrijwel elk evenement of festival is een goede plattegrond. Dit geldt zowel voor de B2B evenementen als de publieksevenementen. Het maakt daarom ook niet uit of het gaat om de ideale tafelindeling binnen een locatie of een geheel festivalterrein.

 

2D PLATTEGRONDEN
Passen alle onderdelen en items in de locatie of op het terrein? Wat is de ideale opstelling van het gehele evenement? Hoe zit het met de calamiteiten routes, publieksstromen, capaciteitsberekening, zichtlijnen, blusmiddelen, vrije vierkante meters, nooduitgangen, tafelindelingen, FOH, opslag, aantallen van de materialen? Al deze vragen kunnen beantwoord worden met een goede plattegrond.

 

3D VISUALISATIES
Een 3D Visual kan de vertaalslag van uw concept nog gemakkelijker maken bij een pitch of presentatie. Het geeft een duidelijk beeld of alle elemeanten wel daadwerkelijk op elkaar aansluiten en wat de gezichtslijnen van de bezoekers zullen zijn. Tevens is de 3D visual geheel op schaal, dus net zoals de 2D plattegronden kunnen deze op de werkvloer als een duidelijke werktekening gebruikt worden.

 

GPS METINGEN
GPS meet- en uitzetapparatuur wat de meeste mensen alleen vanuit de wegenbouw kennen is ook zeer goed toepasbaar binnen de evenementenbranche. Het kan gebruikt worden om een terrein in te meten zodat deze geheel op schaal in een DWG of PDF is verwerkt. Maar voor het uitzetten van alle items van een ingetekende plattegrond is het net zo toepasbaar. En dit alles op de centimeters nauwkeurig. Tevens worden alle hoogtes ook bijgehouden voor een duidelijk beeld van bijvoorbeeld een aflopend terrein.

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha