• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

050 210 4223

Omschrijving

In 1995 stonden helden als Patrick Kluivert, Edgar Davids op, zij wonnen op jonge leeftijd de grootste voetbalprijs ter wereld en veroverde alle jonge voetbalharten. Dit was die inspiratiebron voor BBFreestyle. Omdat inspiratie je motiveert, zien wij het inspireren van mensen als onze motivatie. 

In 2005 ontstond BBFreestyle. De voetbalshows van welleer zijn de basis voor waar het bureau vandaag de dag voor staat. Met inspiratie & beleving faciliteert BBFreestyle bedrijven, voetbalverenigingen en gemeenten in hun klantenbinding, klantbeleving en sportparticipatie. 

Met onze shows, interactieve voetbalprogamma's en (innovatieve) voetbalproducten zijn we een beleving voor een brede doelgroep. Of dit nu gaat om jongeren, uw zakelijke gasten of (jonge) voetballers maakt ons niet uit. Onze klantenkring bestaat dan ook uit evenementen- en marketingbureau's, sportbonden, amateurverenigingen en (corporate) bedrijven.

Productaanbod

Ons productaanbod bestaat uit:
- Freestyle voetbal shows/artiesten
- Interactieve voetbalprogamma's
- Voetbalfun (selectie van voetbal opblaasattracties)
- Boardingvelden (alle maten)
- The Footpool Trailer (biljartvoetbal)

Wilt u reserveren of meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op www.bbfreestyle.nl 

 

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha