• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Klimbos Nederland

Rense Peper

(088) 5546636

Omschrijving

Tijd voor avontuur! Bij Klimbos Nederland ben je aan het juiste adres voor een actief bedrijfsuitje. Leer elkaar van een andere kant kennen en geniet van de frisse buitenlucht. Of je lenig moet zijn voor het klimmen? Is handig, maar zeker niet noodzakelijk. Het Klimbos heeft namelijk verschillende routes, elk met een eigen moeilijkheidsgraad.

Klimbos Nederland heeft 4 locaties. Deze zijn stuk voor stuk uniek! Leef je uit in Klimbos Veluwe (Apeldoorn), verleg je grenzen in Klimbos Gooi-Eemland (Lage Vuursche), kijk je ogen uit in Klimbos Achterhoek (Ruurlo) en geniet van het uitzicht in Klimbos Brabantse Wal (Bergen op Zoom).

Welke locatie je ook kiest, een klimuitje is een fantastische beleving. Kies een arrangement of stel zelf een uitje op maat samen. Bepaal zelf hoelang je klimt en breid de dag uit met buitensportactiviteiten, een heerlijke bbq-en of een workshop. Wil je echt niet de hoogte in? Geen probleem, er zijn ook andere activiteiten mogelijk!

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha