• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Haarlem

Jules van Kampen

023-30 30 500

Omschrijving

De Lichtfabriek

De naam Lichtfabriek komt niet uit de lucht vallen; ooit was deze energieke evenementenlocatie het elektriciteitsbedrijf van Haarlem en omstreken. Tegenwoordig is het een multifunctionele event venue met 1.200 vierkante meters aan industrieel karakter, waarmee het haar geschiedenis onthult.

De Lichtfabriek is gebouwd tussen 1896 en 1902. Met de vondst van het aardgas in de jaren ‘60 werd de fabriek buiten werking gesteld. Delen werden gesloopt, maar de Turbinehal, het Oliehuis en het Ketelhuis bleven in stand. Gelukkig maar, want tegenwoordig zijn deze ruimtes een ideale plek voor evenementen, bijeenkomsten en feesten, voor groepen van 6 tot 1.200 personen. Het prettige aan de zalen van de Lichtfabriek is dat zij zowel geschakeld als los van elkaar kunnen worden ingezet. En dat voor alle soorten events: congressen, sample sales, modeshows, tv- en filmopnames, diners, bedrijfsfeesten, dancefeesten, theatervoorstellingen, concerten, beurzen en productpresentaties.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha