• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Facts On Acts

Categorie: Media

Omschrijving

Bestaande relaties kennen Facts on Acts al bijna 34 jaar als de "Gouden Gids" voor de
events- en entertainmentbranche. Ook voor u is dit naslagwerk waardevol als een rechterhand bij de organisatie van evenementen. Van bedrijfsuitje tot groots aangepakt festival. De catalogus biedt namelijk snel en doeltreffend toegang tot de partners die u zoekt. Dankzij zorgvuldig geactualiseerde en heldere rubrieken vindt u snel de juiste informatie. 

 

Gratis vermelding

Ieder bedrijf, elke artiest komt in aanmerking voor een gratis vermelding in de catalogus van

Facts on Acts. Een kleine greep uit de vele rubrieken daarin: evenementenlocaties, catering, artiestenbemiddeling, beveiliging, verhuur licht en geluid, show- en thema-avonden, workshops, bedrijfsactiviteiten, attractieverhuur, vuurwerk, tenten en podia.

Nieuwsbrief Service 

 

Voor bedrijven en instellingen die met nieuwsbrieven werken en daarbij moeite hebben hun doelgroepen te overzien biedt Facts on Acts een inmiddels zeer gewaardeerde service. Wij sturen uw waardevolle nieuwsbrieven via onze krachtige mailserver naar de juiste adressen. Uw nieuws komt terecht waar het thuis hoort. De enorme database van Facts on Acts en meer dan 30 jaar ervaring staan hiervoor garant! Vanwege de vervelende economische recessie waarvan bijna iedereen last heeft, is besloten de tarieven voor de nieuwsbrieven absoluut betaalbaar te maken.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha