• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

STILTLIFE StreeTTheater

1013 TG

annette HILDEBRAND

+31621576268

Omschrijving

STILTLIFE StreeTTheater - mobiel straattheater voor indrukwekkende en intieme momenten in de publieke ruimte.

 

STILTLIFE Streettheater maakt professioneel straattheater voor publieke en zakelijke evenementen. We scheppen opzienbarende, monumentale beelden en werken daarom vaak, maar niet uitsluitend met stelten. Een andere manier waarmee wij met onze producties indrukwekkende beelden maken is met licht. Kostuums met een cutting edge LED technologie zijn onze specialiteit.
Je kunt hier een kijk nemen op onze verschillende walkacts producties.

En wat leveren die spectaculaire beelden en techniek dan op?

 

Het gaat om de verwondering en openheid die wij van kinderen kennen. En de magie, die in het leven te vinden is. We zijn ervan overtuigd dat we door de belevenis die wij met onze acts creëren,  je een moment van geluk kunnen schenken. Door te verwonderen willen we je eraan herinneren, dat die onverwachte momenten van geluk bestaan. Niet ver weg, maar heel dichtbij. Je kan ze zelf overal ontdekken, en wij helpen een handje mee. Die momenten geven je nieuwe impulsen, ze zijn vol van energie. Onvergetelijke momenten voor jou en jou publiek. Klik hier voor een aantal korte video's van onze producties

Maar hoe werkt dat precies?

 

We maken écht contact en verleiden je een kleine reis met ons te ondernemen. En zoals het gaat bij alle reizigers, zal je bij terugkeer de wereld vanuit een licht veranderd perspectief bekijken. We doen dat niet alleen met onze verbluffende kostuums maar ook door onze humor, theatraal inzicht, passie en volharding. Met meer dan 30 jaar ervaring in theater haalt STILTLIFE StreeTTheater het onderste uit de kan om je een uniek moment te schenken.  Dat spiegelt zich niet alleen in de reacties van ons publiek, maar ook in de herkenning vanuit het veld.  Hier vind je een aantal reacties en prijzen en awards, die we de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen.

Waar kom ik jullie tegen om het eens zelf mee te maken?

 

Het beste kan je natuurlijk zelf even kijken wat we bedoelen, het zelf een keertje beleven. We spelen onze producties 70 tot 80 keer per jaar op besloten en openbare gelegenheden, op festivals en evenementen, in Binnen- en Buitenland. Hier kun de plekken vinden, waar wij spelen.

Zit er niets bij jou in de buurt, dan rest er alleen nog maar ons te boeken! :-) Kijk nog eens goed naar onze producties en neem hier een vrijblijvende optie.

Bijlagen


  • pdf | 632.94 KB | 71 hits

Event Special

Guide of Light - The Sparkling Giant

 

Met stralend licht en slapstick maakt hij iedereen aan het lachen.

Hij is erg nieuwsgierig naar de mensen en wat ze doen op aarde. Hij let heel goed op, imiteert ze, probeert de taal en de gewoontes te begrijpen. 
Maar helaas, hij spreekt alleen Plutoons. Uiteraard gaat het dan ook geregeld mis wat voor hilarische situaties zorgt. 

Maar dat mag de pret niet drukken en het enthousiasme is wederzijds. 

De Guide of Light is bekend van het Amsterdam Light Festival, het Festival of Lights in Berlin en treedt geregeld in Binnen- en Buitenland op.

Samen met zijn ruimte princess Child of Light werd op de 10. Performance in Paderborn (DE) bekroond met de eerste Performance Prijs.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha