• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Z8 Partyboot

Adriaan Schuller

0162682609

Omschrijving

Bent u op zoek naar een partyboot? De Z8 is de meest duurzame elektrische partyboot van Nederland! Deze 100% elektrische partyboot heeft als voordelen dat varen erg schoon en bovendien erg stil is. We hebben de Z8 partyboot zelf ontwikkeld om zo een duurzaam schip naar wens te kunnen realiseren. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de boot ook optisch een plaatje is geworden.

 

De Z8 mag dan een varende eventlocatie zijn, wij hebben dezelfde faciliteiten als vaste locaties. Wilt u bijvoorbeeld een speech houden op onze partyboot, een dj inhuren voor live muziek of uitgebreid dineren tijdens een walking dinner? Bij ons kan het allemaal. Onze boot is uitgerust met alle denkbare voorzieningen. Vanzelfsprekend hoort hier klimaatbeheersing bij. Dus wanneer u uw bedrijfsuitje ook wilt plannen, bij ons kan het altijd. En het leuke is dat u tijdens de rondvaart continu wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht. 

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha