• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Conventions Wallonië & Ardennen

Amsterdam

Sigrid Misana

020-5244343 (Jeroen Henneke, Manager) 06-16216196

Omschrijving

Een vergadering of incentive in Wallonië en de Ardennen heeft veel voordelen. Meet in green, zeggen ze graag in de Ardennen. De natuur werkt inspirerend en er zijn allerlei activiteiten die geschikt zijn voor teambuilding. De accommodaties bevinden zich in charmante kleine stadjes of middenin het groen. Grote en kleine groepen worden er met de typisch Belgische gastvrijheid ontvangen.

Uniek vlak over de grens

De Ardennen en Wallonië liggen vlakbij Nederland maar u bent er meteen in het buitenland. Een verrassend andere wereld niet ver van de thuisbasis. Er is een gevarieerde keus aan karaktervolle accommodaties en er zijn enkele hotels met een grote capaciteit. Kasteeltjes, abdijen maar bijvoorbeeld ook het Circuit van Spa-Francorchamps bieden een uniek kader voor mice en incentives.

Incentives middenin de natuur

De activiteiten in de natuur zijn geschikt om uw relaties en beste verkopers een bijzondere pluim te geven. De teamgeest van uw werknemers krijgt een extra zetje. Bijvoorbeeld tijdens een survival en speleo experience, teambuilding, scooterrally, kompaszoektocht of golfclinic. Nieuwe frisse ideeën voor de toekomst worden hier geboren. Belangrijk sluitstuk van de dag is de gelegenheid om samen te genieten van het goede Belgische leven.

De Waalse steden

De verschillende Waalse steden zijn bruisende steden met veel hotels en locaties voor seminars en congressen. Goede bestemmingen om het zakelijke met het aangename te combineren. Een cursus Belgische pralines en wafels maken. Wandel- en fietstochten door bossen en groen. Art nouveau bekijken te voet of op twee wielen. Een rally door de stad en de natuur. Een route langs stokoude en trendy cafés om Belgisch bierexpert te worden. Het kan allemaal. De Waalse steden Namen, Luik, Tournai/Doornik, Mons/Bergen, Charleroi e.o. zijn bij uitstek geschikt voor incentives in een stad en in de omgeving.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha