• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Luxor Theater Rotterdam

Rotterdam

Renate Gommer

0104960162

Omschrijving

Met twee unieke locaties in het bruisende Rotterdam is het Luxor Theater dé locatie voor uw evenement. Van 100 tot 1500 personen kunt u bijvoorbeeld terecht voor een bedrijfsfeest, congres, borrel of tv-opname. In de magie van theater is alles mogelijk in Luxor.

Het moderne nieuwe Luxor Theater werd in 2001 geopend en was daarmee direct een van de grootste theaters van Nederland. Buiten een grote en toch intieme zaal met ruim 1500 stoelen, beschikt het theater over meerdere foyers, met overal veel daglicht en een geweldig uitzicht op de skyline van het populaire Rotterdam. Een theater met veel mogelijkheden voor grote en kleinere groepen.

Het oude Luxor Theater opende in 1917 haar deuren als luxe bioscoop en groeide uit tot hét amusementstheater midden in het centrum van Rotterdam. Met ruim 900 stoelen op een steil oplopende tribune is het een geliefd theater bij publiek en artiesten. Het pand ademt historie en verhalen. Het heeft een aantal sfeervolle foyers, een goede keuken en een gezellig theatercafé.

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha