Terugblik: Jaz Hotel en Arena, de perfecte combi!

arena 290Op de eerste lentedag van 2016 waren de Amsterdam Arena en het Jaz Hotel in the City gastheren voor de tweede Samen Kansen Borrel van het jaar. De Amsterdam Arena blijft altijd weer verrassen en is natuurlijk veel meer dan een voetbaltempel met uitgebreide mogelijkheden voor elk evenement en congres. Jaz in the City is een gloednieuw hotel gelegen tussen de Arena en de ZiggoDome met een zeer innovatief hotelconcept.

Na een perfecte ontvangst, volgde de plenaire sessie over het Amsterdam ArenA Innovation Center, hét kennis- en innovatiecentrum in Nederland op het gebied van slimme en duurzame steden. Alle innovaties worden door de ArenA en haar partners getest voor toepassing in en rondom het stadion en het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Vervolgens kunnen de vindingen grootschalig worden toegepast in de gehele metropoolregio, bijvoorbeeld waar het gaat om innovaties op het gebied van verkeer en vervoer zoals City Wifi en slimme camera’s.

General manager van het Jaz in the City hotel, Joost van Beek nam ons mee in zijn visie op de hotellerie en nodigde ons van harte uit voor de borrel om met eigen ogen te kunnen zien hoe het hotel van de toekomst eruit ziet. Via koningsloge en kleedkamer liepen we naar de overzijde voor een borrel met uitstekende hapjes in het Jaz Hotel. Niets dan lof van de gasten en we danken beide bedrijven voor hun gastvrijheid.