Even voorstellen: Samen Kansen Creëren met Wout Plevier

woutplevierBrancheContact is een nauwe samenwerking aangegaan met Wout Plevier.

Wout Plevier staat bekend als de expert op het gebied van snellezen, leren leren en persoonlijke effectiviteit. Wout: "Ik heb maar één doel voor ogen: bij zo veel mogelijk mensen en organisaties het potentieel van mogelijkheden vergroten, waardoor werken, leven en leren eenvoudiger wordt.

Omdat Joris en Arjen niets anders willen dan dat jullie succesvol zijn in de evenementenbranche, volgen er in het najaar diverse webinars samen met Wout over diverse onderwerpen. Hou onze nieuwsbrieven in de gaten.

De basis van de unieke methodiek van Wout zijn de 50 elementaire wetten van het brein. Dit komt voort uit een practice based onderzoek onder 20.000 mensen naar de effecten van visueel leren. Dit is uniek!
Wout Plevier heeft inmiddels ruim 55.000 mensen getraind in Persoonlijke Effectiviteit en Snellezen.
In 2013 ontwerpt Wout als tegenhanger op de crisis de BrainBoost Experience. Een multizintuigelijke show met film, een band, een geur-dj en hele leuke doordachte werkvormen. De show zet het publiek aan om een omslag te bewerkstelligen in hun denken en doen. Door echt te werken aan dilemma’s. Vanuit talent en passie zaken te herzien, om van daaruit te inspireren en in actie te komen. Zijn aanpak is ‘anders dan anders’ maar weldoordacht. En natuurlijk praktisch en meetbaar.

Wil je alvast kosteloos een webinar volgen dat kan: https://woutplevier.webinargeek.com/braintrainer-ontwikkel-persoonlijke-kracht-om-je-doelen-te-bereiken

Op 10 juli geeft Wout een Masterclass: http://woutplevier.nl/masterclass-persoonlijke-effectiviteit/

Kosten € 97,00. Maar als lezer van onze nieuwsbrief, mag je gratis iemand meenemen. Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.