Deelnemer Login

Volg ons: facebooktwitterlinkedin

#SKC2015

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!
captcha
Attentie
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Terugblik Samen Kansen Creëren Borrel 22-09

zuiderstrandtheater-plenairEen theater met 1000 stoelen en groot podium met alle faciliteiten, goede parkeermogelijkheden en uitzicht op zee. Eén probleem oftewel uitdaging voor Diederick van Eeden: het theater heeft voor het komend jaar geen vaste programmering. Gelukkig zagen veel gasten hierin unieke kansen. Er zijn niet veel theaters van deze omvang die je af kunt huren 7 dagen per week.

Olof van Winden, founder van het Today’sArt Festival zag deze mogelijkheden ook en kwam vertellen over kunst, creativiteit en innovatie in relatie tot events. Helaas had het festival zelf vertraging opgelopen en was er nog niets te zien voor de gasten. Gelukkig hebben veel gasten de kans aangegrepen om later die week kosteloos het festival te bezoeken.

Er werd goed genetwerkt tijdens de borrel. Onder het genot van drankjes en hapjes van Boenk + van der Linde en muziek van de Bartainer, een unieke combi van cocktailbar en zanger.

Foto’s

En zoals altijd voor iedereen die geweest is en die niet geweest zijn: gelukkig hebben we de foto’s nog. Met dank aan Ramon van Clickshots.

Facebook

Contact opnemen

Voor vragen neem contact met ons op.

Westerweg 270, 1815JK Alkmaar
+31 (0) 72 520 79 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.