Deelnemer Login

Volg ons: facebooktwitterlinkedin

#SKC2015

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!
captcha
Attentie
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Terugblik: Jaz Hotel en Arena, de perfecte combi!

arena 290Op de eerste lentedag van 2016 waren de Amsterdam Arena en het Jaz Hotel in the City gastheren voor de tweede Samen Kansen Borrel van het jaar. De Amsterdam Arena blijft altijd weer verrassen en is natuurlijk veel meer dan een voetbaltempel met uitgebreide mogelijkheden voor elk evenement en congres. Jaz in the City is een gloednieuw hotel gelegen tussen de Arena en de ZiggoDome met een zeer innovatief hotelconcept.

Lees meer...

Laat je business groeien. Volg onze gratis webinars!

In een eerdere nieuwsbrief hadden we hem al voorgesteld. Wout Plevier. Hij gaat ons de komende maanden helpen om jullie business te laten groeien. Samen met Arjen gaat hij vier webinars geven en er zullen gratis whitepapers ter beschikking komen.

Lees meer...

Haarlemmermeer was verrassend!

groepsfotoNa Maastricht, Zwolle en Leiden, reisden Arjen en Joris samen met 16 eventmanagers op 24 en 25 augustus af naar Haarlemmermeer. Een prachtig gebied gelegen tussen de 60 km. lange ringvaart.
Dit gebied, wat pas in 1852 is drooggemalen, heerst een positieve dynamiek die sterk gericht is op de toekomst. Met 26 kernen is Haarlemmermeer één van de grootste gemeentes van Nederland.
We waren met zijn allen zeer onder de indruk van de talloze prachtige locaties die we tijdens het programma bezochten. Van Steigenberger Hotel tot het meest moderne Sportcomplex, van mega-bioscoop tot cultuuurtempel, van Fox theater tot Fort.

Lees meer...

Uniek, Arjen en Joris naar Mysteryland

arjen-joris-op-reis-mysteryland-240Haarlemmermeer heeft een prachtig festivalterrein waar op 29 en 30 augustus het langstlopende dance festival ter wereld plaatsvindt: Mysteryland. Dit jaar voor het eerst tweedaags.

Slogan van het festival: Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!

Zelfs al hou je niet van deze muziek, dan nog is een bezoek aan Mysteryland voor iedere eventprofessional een must uit oogpunt van creativiteit.
We zijn dan ook heel blij dat de organisatie alle deelnemers aan Arjen en Joris op reis naar… De Haarlemmermeer een entreeticket (t.w.v. € 61,50) voor dit unieke festival ter beschikking stelt.

Lees meer...

Arjen en Joris op reis naar... Leiden was super!

leiden-poelgeest-groep-290De derde editie van Arjen en Joris op reis ging naar Leiden. Met een gezellige groep van 20 eventprofessionals hebben we de historische studentenstad Leiden bezocht op 28 en 29 mei.
Op het programma stonden mooie locaties als het nieuwe Eventcenter van Holiday Inn, Hampshire Fitland Hotel, Kasteel Oud-Poelgeest, Stadspodia Leiden, Corpus en museum Boerhaave.
Maar er werd ook gefietst op prachtige Johnny Loco fietsen van Bison Bike en gevaren door de grachten, verzorgd door Rondvaart Leiden. Hoogtepunt was het bezoek aan de Theaterhangaar met een kijkje achter de schermen van de meest succesvolle theatervoorstelling Soldaat van Oranje.

Lees meer...

Even voorstellen: Samen Kansen Creëren met Wout Plevier

woutplevierBrancheContact is een nauwe samenwerking aangegaan met Wout Plevier.

Wout Plevier staat bekend als de expert op het gebied van snellezen, leren leren en persoonlijke effectiviteit. Wout: "Ik heb maar één doel voor ogen: bij zo veel mogelijk mensen en organisaties het potentieel van mogelijkheden vergroten, waardoor werken, leven en leren eenvoudiger wordt.

Lees meer...

Facebook

Contact opnemen

Voor vragen neem contact met ons op.

Westerweg 270, 1815JK Alkmaar
+31 (0) 72 520 79 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.