00-header-slide-14
00-header-slide-10
00-header-slide-4
00-header-slide-9
00-header-slide-12
Previous Next Play Pause

Over BrancheContact

Arjen Lemstra en Joris Bots vormen de drijvende kracht achter BrancheContact. Uit eigen behoefte voor een effectieve en betaalbare beurs voor de evenementenbranche is het idee geboren er zelf één te organiseren, maar dan anders. Zo is EvenementContact ontstaan. Het is geen beurs, geen netwerkevent, geen congres, maar een combinatie van alledrie.

Door het enthousiasme uit de markt werd al snel duidelijk dat er veel meer branches zaten te wachten op een frisse wind in beurzenland! Zo werd BrancheContact opgericht om onder deze overkoepelende naam meer events op te bouwen volgens hetzelfde concept als het succesvolle EvenementContact. Om het hele jaar voor verbinding te zorgen binnen de branche, worden er op regelmatige basis Samen Kansen Creëren borrels, Famtrips en kennissessies georganiseerd.

In 2012 heeft BrancheContact de Gouden Giraffe gewonnen - de Live communication Award in de categorie Beste Beursconcept.

arjen en joris

 

 

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha