Zuiderstrandtheater op 22 september 2014

Op 22 september 2014 vindt de 5de editie plaats van de, sterk  in populariteit groeiende, Samen Kansen Creëren borrels. Dit keer op een spiksplinternieuwe locatie: het Zuiderstrandtheater in Den Haag, in combinatie met een internationaal kunstfestival: Today’s Art Festival.

Bekijk het filmpje. Met dank aan Arjen Lemstra Professional Mobile Movie Productions ;-)

 

zuiderstrandtheater-nwProgramma:

14.30-16.00 Ontvangst met een welkomstdrankje
Wandeling via een bezoek aan buitententoonstelling van TodaysArt Festival.
16:00-16:15 Rondleiding door het theater
16:15-17.15 Plenair programma in de Theaterzaal
* Arjen Lemstra
* Diederick van Eeden
* Olof van Winden
17.15-19.00 Netwerkborrel

Nieuwe toplocatie aan zee in Den Haag

Keuzevrijheid
Het theater heeft  met niemand exclusieve afspraken. Dat maakt het voor opdrachtgevers en bureaus extra aantrekkelijk  om een  event te organiseren, met hun eigen, vertrouwde partners.

Full service
Indien gewenst ondersteunen  de eventmanagers van het theater  bij de organisatie van een congres of evenement.  Het theater werkt samen met een aantal geselecteerde partners op het gebied van catering, techniek en aankleding. Daar wordt een keuze uit  gemaakt die het beste aansluit bij het evenement.

Branding aan de branding
Door de neutrale uitstraling zijn de mogelijkheden voor branding optimaal, zowel binnen als buiten.
De toneeltoren bijvoorbeeld (30 bij 9 meter) leent zich uitstekend voor een logo of een foto van je nieuwe product.

Lees meer over de mogelijkheden op de website.

olof-van-windenSpreker: Olof van Winden

Oprichter en directeur van het Today’s Art Festival

De founder en artistiek leider Olof van Winden zal komen vertellen over kunst en cultuur in relatie tot events. Een verhaal wat elke eventprofessional zou moeten horen.

Olof van Winden (1976) is geboren in Kenia en groeide op in West-Afrika. Hij zette zijn eerste stappen in de wereld van de digitale cultuur met het Sound/Vision Festival, een stedelijk festival in het centrum van Den Haag. Kort daarna programmeerde Van Winden een podium op het Detroit Electronic Music Festival (DEMF) in 2002 en 2003.

In 2004 richtte hij TodaysArt op, een organisatie van jonge creatieve geesten die uitgroeide tot een professioneel festival-en productieplatform, die naast andere activiteiten het jaarlijkse TodaysArt Festival in Den Haag organiseert. In de afgelopen 10 jaar, heeft TodaysArt zich gevestigd als een van de meest vooraanstaande kunst-, muziek- en technologiefestivals ter wereld. Afgezien het Haagse festival is het gelukt om ook de vleugels uit te slaan buiten de Nederlandse grenzen. In verschillende steden over de hele wereld wordt de TodaysArt-filosofie aangepast aan de lokale culturele infrastructuur en omgeving, om het interessantste talent uit eigen gelederen gecombineerd met internationaal toptalent te tonen.

bartainerMuzikale omlijsting door The Bartainer

The Bartainer brengt de passie terug in het barmanschap. Hij doet zijn tapwerk als een ware professional maar ondertussen schuilt er een geboren entertainer in hem. Zo zingt hij tussen het schenken door de sterren van de hemel met zijn brede glimlach en vergelijkbare repertoire. The Bartainer is uitstekend thuis in smooth jazz maar weet ook zeker de dansers te bedienen met zijn dampende disco of een ouderwetse pot Nederlandstalig muziek. Deze gastheer wekt een ouderwets gezellige sfeer op die geen andere barman weet te halen.

 

logo boenkHeerlijkheden van Boenk + Van der Linde Catering

De culinaire invulling tijdens de borrel wordt gastvrij verzorgd door Boenk + Van der Linde Catering.

Boenk + Van Der Linde Catering werkt met hoogwaardige ingrediënten uit de gehele wereld, altijd vers en herkenbaar. De presentatie is modern en verrassend. Hun bedrijfsvoering is gericht op innovatie en duurzaamheid.

Iedereen zal blij verrast zijn bij binnenkomst en met een glimlach de netwerkborrel verlaten: dat is en blijft het doel van Boenk + Van Der Linde.

clickshotsClickshots - evenementenfotografie

Clickshots draagt weer zorg voor een mooi verslag in beeld van de bijeenkomst.

netwerkappNetwerkapp

Welke kansen creëer jij voor jezelf? Op 22 september ontmoet jij vakgenoten of wellicht wel die nieuwe klant of samenwerkingspartner waar je graag mee zou willen werken. Laat het niet aan het toeval over en maak nu alvast kenbaar via de Netwerkapp waar je naar op zoek bent. Wie weet krijg je bijval uit onverwachte hoek en app je al een afspraak voordat het event is begonnen.

Instructies over het installeren en in gebruik nemen van de Netwerkapp vind je hier.

De Netwerkapp werkt op basis van eigen regie; actie is reactie. En wil je meer weten over de Netwerkapp en de aanvullende diensten voor jouw event? Wij - Elma Bassa & Margriet de Groot - komen graag vrijblijvend een kop koffie drinken om nader kennis te maken. www.netwerkapp.nl

No Show..

Zoals aangegeven berekenen wij voor deze borrel incl. entree slechts € 10,00 excl. BTW. De afgelopen edities hebben wij gemerkt dat met dit bedrag de no show met 50 % wordt teruggebracht. Natuurlijk is het ook om voor Arjen en Joris het iets minder 'liefdewerk oud papier' te laten zijn..

Dus, kosten toegangskaart ivm No Show: € 10,00 excl. BTW

Benieuwd wie er al gaan? Bekijk de deelnemerslijst.

toegangskaart