Deelnemer Login

Volg ons: facebooktwitterlinkedin

#SKC2015

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!
captcha
Attentie
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Connact App

Connact logo 240

Beurzen, congressen en events zijn de manier om met mensen in contact te komen. Inmiddels zijn er genoeg tools ontwikkeld om het netwerken makkelijk te maken, echter de essentie blijft interactie tussen twee of meer mensen. Om deze interactie een handje te helpen is de CONNACT APP ontwikkeld: op eenvoudige wijze in contact komen met de juiste personen.

De app kan ook wel gezien worden als het ‘zakelijk daten’ van nu, gebaseerd op het idee van tinder. Hij is eenvoudig te downloaden en je logt in met je LinkedIn-profiel. Met een swipe naar de zijkant geef je aan of je geïnteresseerd bent in deze persoon. Blader dus op een event rustig door alle profielen en bekijk wie je wilt ontmoeten. Een match? Maak gelijk een afspraak en ontdek in real life wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

De app is locatiegevoelig en ieder event wordt speciaal aangemaakt door de makers van de app. Op deze manier heb je altijd je eigen event of congres exclusief voor de gebruikers die op dat moment daar rondlopen.

Voor meer informatie ga naar http://www.connacter.com

Download:

IOS 7 logo

512px Android robot

Facebook

Contact opnemen

Voor vragen neem contact met ons op.

Westerweg 270, 1815JK Alkmaar
+31 (0) 72 520 79 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.