Vue - bioscoop Hilversum op 6 juni 2016

Op 6 juni 2016 vindt de 11de editie plaats van de Samen Kansen Creëren bijeenkomst. Op een prachtige, vernieuwende en inspirerende locatie in Hilversum: Vue.

vue voyerProgramma:

15.00 uur

Ontvangst met een drankje en mogelijkheid tot bezoeken diverse zalen 

16.00 uur

Plenaire sessie met o.a. acteur Mimoun Ouaissa

17.00 - 18.30 uur Borrel

  

logo payoffVue - voor alle events 

Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment.

Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Vue is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een congres, seminar, receptie, diner, feest, productlancering of personeelsuitje? Dan bent je bij Vue aan het juiste adres om van je event een beleving te maken. Ieder event is uniek en wordt volledig afgestemd op de organisatie en wensen.

Zoek je naar een intieme, kleine zaal met 100 comfortabele stoelen of juist een grote zaal met 458 stoelen en een podium voor een spreker of optreden. In Vue Parkstad is het zelfs mogelijk om door doorlinking van bioscoopzalen 2060 personen tegelijkertijd te voorzien.

Vue is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid. Op dit moment heeft Vue een landelijke dekking met maar liefst 21 bioscopen. Ieder theater heeft meerdere zalen en ruimtes om van uw event een succes te maken.

Lees meer over de mogelijkheden op de website.

mimounSpreker: Mimoun Oaissa

Met trots kunnen wij vermelden dat Mimoun Oaissa komt spreken. Hij is storytellingspecialist, acteur en filmmaker. Als acteur was hij onder meer te zien in De Vloer Op, Overspel en De Marathon.
Parallel aan zijn filmcarrière doet Mimoun -samen met een team van gedreven professionals op het gebied van gedragswetenschap, retorica en marketing- onderzoek naar storytelling, overtuigingskracht en beïnvloeding. Hij verbindt hierbij op inspirerende en energieke wijze recente wetenschappelijke inzichten met filmwetten en acteertechnieken. In sneltreinvaart krijgt u inzichten en technieken die u helpen anderen mee te krijgen voor wat u wil. Onmisbaar op de werkvloer, maar vaak ook thuis.

logo damesdraaiendoorMuziek: De Dames Draaien Door

Tijdens de borrel zal een DJ van De Dames Draaien Door het geheel voorzien van passende muzikale omlijsting. 

De vrouwelijke DJ’s, musici en vocalisten van De Dames Draaien Door creëren een unieke mix van electronische muziek en live entertainment.
Ze bieden verschillende “DJ meets Live” totaalconcepten aan die geschikt zijn voor festivals en clubs, alsmede voor zakelijke evenementen.

clickshotsClickshots - evenementenfotografie

Clickshots draagt weer zorg voor een mooi verslag in beeld van de bijeenkomst.

Connact logo 240

Connact App

Meer uit de middag halen? Maak gebruik van de CONNACT APP! Om de interactie met elkaar een handje te helpen is de CONNACT APP ontwikkeld: op eenvoudige wijze in contact komen met de juiste personen.

Meer informatie over hoe het werkt en installeren, vind je hier.

No Show..

Zoals aangegeven berekenen wij voor deze borrel incl. entree slechts € 10,00 excl. BTW. De afgelopen edities hebben wij gemerkt dat met dit bedrag de no show met 75 % wordt teruggebracht.

Dus, kosten toegangskaart ivm No Show (prijs excl BTW):

  • € 15,00 OF
  • € 10,00 + tip 1 relatie uit je netwerk (betaal sociaal)

TOEGANGSKAART