ArenA & Jaz in the City Amsterdam 21 maart 2016

Op 21 maart 2016 vindt de 10de editie plaats van de Samen Kansen Creëren bijeenkomst. Dit keer op twee prachtige en inspirerende locaties: Amsterdam ArenA Congrescentrum en Hotel Jaz in the City Amsterdam.

jazamsterdamarenaProgramma:

Tijden Onderdeel
15.00-15:30 Ontvangst Plein van de Toekomst – niv.4 Congrescentrum
15.30-16.15 Inhoudelijke sessie – Wenen’95 zaal niv.4 Congrescentrum
16.15-16.45 Rondleiding congrescentrum en stadion
17.00 Opening borrel Joost van Beek
17.00-18:30 Netwerkborrel Hotel Jaz in the City

arenaAmsterdam ArenA Congrescentrum

ALTIJD DOELTREFFEND
Laat uw gasten de grootsheid van de Amsterdam ArenA ervaren tijdens uw evenement. Combineer de capaciteit van onze zalen met het bijzondere decor van het stadion. Dit maakt uw verhaal extra indrukwekkend. Maak uw evenement het middelpunt van een indrukwekkend decor op bijvoorbeeld de hoofdtribune of de grasmat. Het stadion vormt de achtergrond voor uw verhaal. Uw publiek neemt plaats in het hart van de Amsterdam ArenA, waar het applaus en gejuich nog nagalmen. Dit is de plek waar u kunt scoren!

Lees meer over de mogelijkheden op de website.

Hotel Jaz in the City Amsterdam

jazinthecityJaz in the City Amsterdam is de openingact van Steigenberger’s nieuwe lifestyle hotelconcept Jaz in the City. Een hotelconcept gebaseerd op een no-nonsense mentaliteit en haar wortels in muziek. Door onszelf af te vragen ‘wat heeft een hotelgast nu echt nodig’ hebben wij de beste hotelervaring gecreerd voor de reiziger van vandaag. Het hotel heeft een opvallend design en over alle details is nagedacht. Jazin the City Amsterdam is oprecht een ervaring.

Lees meer over de mogelijkheden op de website.

Inhoudssessie Amsterdam Arena Innovatie Center:

Het Amsterdam ArenA Innovation Center is gericht op innovaties voor het smart maken van Amsterdam Zuidoost en moet uitgroeien tot hét kennis- en innovatiecentrum in Nederland op het gebied van slimme en duurzame steden. In 2014 sloten de gemeente Amsterdam en de Amsterdam ArenA een Innovatiedeal. De opening van het Amsterdam ArenA Innovation Center is hiervan een concreet gevolg. Alle innovaties worden door de ArenA en haar partners getest voor toepassing in en rondom het stadion en het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Vervolgens kunnen de vindingen grootschalig worden toegepast in de gehele metropoolregio, bijvoorbeeld waar het gaat om innovaties op het gebied van verkeer en vervoer zoals City Wifi en slimme camera’s.

Bekijk het filmpje over het Innovatie Center

joostvanbeekSpreker: Joost van Beek

General Manager Jaz in the City
Naast de Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoost verrijst een nieuw hotel: Jaz in the City. Even swingend als het klinkt, met ‘millennials’ – de twintigers en dertigers van nu – als de belangrijkste doelgroep. Uiteraard zijn de laatste technologische snufjes aanwezig. “Maar hospitality blijft draaien om mensen”, stelt General Manager Joost van Beek. “Mensen met een oprechte passie. Die heb ik het liefste.”
Enkele usp’s van het JazHotel:
Het draait om muziek. Dat bindt ons hotel met onze gasten.
Paperless hotel: geen foldertjes maar informatie op de app. Daarmee check je in en ontvang je een digitale sleutel.
Personeel staat niet de hele dag achter de balie. Sterker nog, een balie hebben ze niet nodig. Die vormen ze om tot een dj-tafel.
Joost geeft op 21 maart zijn geheel eigen visie op hospitality van de 21ste eeuw.

clickshotsClickshots - evenementenfotografie

Clickshots draagt weer zorg voor een mooi verslag in beeld van de bijeenkomst.

Connact logo 240

Connact App

Meer uit de middag halen? Maak gebruik van de CONNACT APP! Om de interactie met elkaar een handje te helpen is de CONNACT APP ontwikkeld: op eenvoudige wijze in contact komen met de juiste personen.

Meer informatie over hoe het werkt en installeren, vind je hier.

 

No Show..

Zoals aangegeven berekenen wij voor deze borrel incl. entree slechts € 10,00 excl. BTW. De afgelopen edities hebben wij gemerkt dat met dit bedrag de no show met 75 % wordt teruggebracht.

Dus, kosten toegangskaart ivm No Show (prijs excl BTW):

  • € 15,00 OF
  • € 10,00 + tip 1 relatie uit je netwerk (betaal sociaal)

TOEGANGSKAART